Ķirbju biezzupa – diētisks ēdiens, kas uzlabo garastāvokli!

Ķirbju biezzupa – patavošanas gaita:

Nomizojiet burkānus un sīpolus, sagrieziet tos kubiņos. Noņemiet mizu un sēklas no ķirbja, tad sagrieziet to kubiņos.

Uzlieciet kastroli ar biezu dibenu uz uguns un uzsildiet tajā eļļu. Apcepiet sīpolu līdz tas ir caurspīdīgs, tad pievienojiet burkānus ar ķirbjiem. Sautējiet dārzeņus 5 minūtes, pastāvīgi maisot.

Pievienojiet buljonu, vāriet dārzeņus, kamēr tie nekļūs mīksti (apmēram 30 minūtes), tad pievienojiet sāli pēc garšas.

Lasi arī: Vasaras biezzupa no kabačiem: viegla, maiga un patīk bērniem

Gatavo zupu samaliet ar blenderi.

Pirms pasniegšanas dekorējiet ar zaļumiem un pievienojiet nedaudz saldā krējuma.

Labu apetīti, un lai Jums labi garšo!

 

Šis arī ir garšīgi un iesakām! Ķirbju biezzupa: Lido šefpavāra vienkārša recepte, kas garšos visiem! SPIED ŠEIT, lai iepazītos ar recepti! 

Avots: sovkusom.ru

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment