Pagatavoju makaronus uz ātru roku, vīrs sacīja, ka garšīgākus nav ēdis

Sveiki visiem! Vai jūs bieži eksperimentējat virtuvē? Es jā, it īpaši, ja ir nepieciešams ātri pagatavot kaut ko no tā, kas atrodas ledusskapī.

Nesen es tik ātri steigā gatavoju makaronus, pievienoju dažas vienkāršas un pieejamas sastāvdaļas, kas izrādījās ļoti garšīgas, mans vīrs pat teica, ka labākus makaronus nav ēdis. Nākamajā dienā viņš atkal palūdzu pagatavot tādus pašus. Sacīts – darīts!

LASI VĒL: Makaroni ar malto gaļu pannā

Dalos ar jums šajā vienkāršajā, bet ļoti gardajā receptē.

Es ieliku makaronus verdošā sālītā ūdenī; man bija ķemmīšu formas makaroni. Kamēr viņi gatavojās, pannā ieliku liellopu gaļas konservu, viegli apcepu, pēc tam pievienojam četrās daļās sagrieztas sēnes un visu kopā apcepu.

Tad notecināju ūdeni no izvārītajiem makaroniem, tos mazliet nomazgāju un ieliku pannā pie gaļas un sēnēm. Visu sajaucu, pievienoju nedaudz augu eļļas un dārzeņu piedevas. Cepu visu kopā apmēram piecas minūtes, ne vairāk.

Pēc tam pamanīju, ka man ir palicis gabaliņš siera, sarīvēju to uz rupjas rīves un apkaisīju makaronus ar sieru. Visu vēlreiz kārtīgi samaisīju un apkaisīju ar svaigi sagrieztām dillēm.

LASI VĒL: Čipsiem ne vienmēr ir jābūt no kartupeļiem. Izmēģini ko jaunu!

Tas arī viss! Protams, šis ēdiens nepretendē uz kulinārijas šedevra nosaukumu, bet, kad vēlaties pagatavot kaut ko garšīgu, bet vienkārši un ātri, atcerieties šo recepti!

avots: vranya.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment