Izsmalcināti-viegla franču sēņu krēmzupa

7208710-650-1457610874-shutterstock_120625705_729x547

Krēmzupa – izcils pusdienu ēdiens, ko var ēst jebkatrs, sakot no bērniem un sievietēm uz diētas, beidzot ar smalku ēdienu cienītājiem un estētiem. Sēņu sezonai esot jau blakus, piedāvājam gardu recepti izcilai krēmzupai!

Sastāvdaļas:

  • 500 g jūsu iecienītu sēņu (gailenes, šampinjoni, baravikas u.c.)
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploks
  • 1 l piena
  • 100 ml salda krējuma
  • 25 g sviesta
  • 20 g miltu
  • 250 ml ūdens
  • sāls, pipari pēc garšas
  • šķipsniņa malta muskatrieksta
  • pētersīļi – dekoram

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment