Dažreiz drausmīgi gribas šašliku! Mājas apstākļos var viegli pagatavot šašliku no vistas – tas sanāks ļoti maigs un, kas pats galvenais – bez īpašām pūlēm! Īpašu garšu ēdienam piešķirs kabacis – šī dārzeņa eļļainā konsistence un kraukšķīgā garoza cilvēku var padarīt traku! Ja patīk eksotika – pirms gatavošanas iemarinējiet vistu ar kivi. Pie zemāk piedāvātās marinādes pievienojiet 2 smalkos gabalos sagrieztu kivi – tik aromātisku šašliku Jūs vēl neesat ēduši..
Sastāvdaļas:
- 500 g vistas filejas
- 1-2 kabači
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 1 ēdamkarote sojas mērces
- 1 ēdamkarotes ābolu etiķa (vai citrona sulas)
- 1 ķiploka daiviņa
- ½ tējkarote medus
- garšvielas pēc vēlmes (timiāns, oregano, melns sezams)
- sāls, pipari
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Pages: 1 2