Veselīgs un neticami gards našķis vasarai – kraukšķīgie zemeņu-rabarbera batoniņi (fotorecepte)

strawberry-rhubarb-crisp-bars

Pārāk viegli un pārāk gardi.. tie izraisa atkarību! Batoniņus var ēst kopā ar saldējumu vai vienkārši brokastīs ar jogurtu. Oriģinālā receptē izmanto ābolu un kanēli, kas padara šo recepti par piemērotu jebkurai sezonai.

Sastāvdaļas:

  • 80 grami auzu pārslu
  • 95 grami miltu
  • 95 grami brūna cukura
  • ¼ tējkarote sāls
  • 6 ēdamkarotes kausēta sviesta
  • 1 tējkarote cietes
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • 1 ēdamkarote balta cukura
  • 1 glāze (125 grami) smalki sagriezta rabarbera (apmēram 1,5 rabarberu kāta)
  • 1 glāze (155 grami) smalki sagrieztu zemeņu
  • Pūdercukurs dekorēšanai pēc vēlmes

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment