Sofijas Lorenas iecienīta tomātu zupa – grandiozā „Pappa al pomodoro”

hd650x433_wm

Galvenais šī aromātiska, sulīga ēdiena noslēpums ir pareizi izvēlētajos produktos. Itālija ir aromātisku ēdienu dzimtene – tās virtuvē ir daudz dažādu garšvielu, svaigākā olīveļļa ar īpašu smaržu un saules apdāvināti tomāti. Tā ir daļa no sastāvdaļām, kuras būs nepieciešamas zupas pagatavošanai. Slavenā aktrise vienmēr zina, kā uzturēt labu formu, tāpēc zupā ir maz kaloriju, taču tās ēšana sniedz patiesu gastronomisku baudu. 

Sastāvdaļas:

  • 1 kukulis ciabatta maizes (labāk, lai tā būtu sacietējusi)
  • 1,5 kg saldu tomātu
  • 2 sīpoli
  • 4 ķiploku daiviņas
  • selerijas sakne
  • maziņš pušķis svaiga bazilika
  • olīveļļa
  • čili pipars
  • sāls

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment