Kristofora Kolumba iecienītie cepumi – biskotti

Gatavošanas gaita:

  1. Sakuliet olas ar cukuru līdz putām. Uzmanīgi pievienojiet olu masu miltiem ar cepamo pulveri un kakao.
  2. Atdzesējiet šokolādi ledusskapī. Riekstus no sākuma nedaudz apcepiet cepeškrāsnī. Var pievienot mīklai arī veselus riekstus – lazdu rieksti būs ne tikai gardi, bet arī lieliski izskatīsies.
  3. Noformējiet no mīklas 2 desiņas. Ielieciet tos ar sviestu ieziestā cepamformā. Cepiet cepeškrāsnī 200 grādos 30 minūtes.
  4. Vēl karstus batoniņus vajag sagriezt gabaliņos, 1-2 cm biezumā. Cepumi sanāks nu ļoti simpātiski! Gandrīz gatavos cepumus ir atkal jāieliek cepeškrāsnī uz 15 minūtēm – salieciet gabaliņus pa visu cepamformu, lai tie kārtīgi apceptos.

Labu apetīti!

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment