Kristofora Kolumba iecienītie cepumi – biskotti

2

Šie kraukšķīgie sausiņi-cepumi var uzglabāties ļoti ilgi – veselus 4 mēnešus! Sastāvdaļas ir elementāras, bet cepumi sanāk diez ko diētiski. Tos ir vērts pamēģināt ar vīnu, kafiju, tēju, kakao un pienu – ar katru dzērienu šie cepumi iegūs unikālu garšu.

Sastāvdaļas:

  • 2 olas
  • 200 g cukura
  • 250 g miltu
  • 5 g cepamā pulvera
  • 10 g kakao
  • 50 g tumšās šokolādes
  • 200 g riekstu (zemesrieksti, valrieksti, pistācijas, sēkliņas – kā jūs vēlaties)
  • 100 g žāvētu augļu (rozīņu, žāvētu aprikožu, dateles, u.c.)

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment