Siers Stracciatella

Sastāvdaļas:

LASI VĒL: Mājas siers 3 stundās

• 250 g mocarella
• 0,5 tējkarotes sāls
• 250 g saldais krējums

Pagatavošana:

1. No iepakojuma mēs izņemam lielas mocarellas bumbiņas un nelielā pannā ielej paciņas šķidrumu, pievieno sāli un uzliek uz uguns.

2. Sieru pārgrieziet uz pusēm un lieciet pannā. Ja mocarellas pārklāšanai nepietiek šķidruma, pievienojiet nedaudz ūdens.


3. Sildiet šķidrumu līdz 80 grādiem, tad samaziniet siltumu līdz minimumam. Mēs gaidām apmēram minūti, līdz siers kļūst viskozs.

4. No siera izvelciet pavedienus un iemērciet tos dziļā bļodā ar atdzesētu divdesmit procentu saldo krējumu.

LASI VĒL: Garšīgs maskarpones siers mājas apstākļos. Daudz garšīgāks nekā veikalā!

Gatavu stracciatella saldajā krējumā var uzglabāt ledusskapī ne ilgāk kā trīs dienas. Savukārt sūkalas ir lieliski piemērotas cepšanai vai pankūkām.

avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment