Sviestmaizes ar tunci

Sastāvdaļas:

• 1 bagete
• 2 olas
• 70 g ciets siers
• Zaļumi pēc garšas
• 150 g konservēts tuncis
• 2 marinēti gurķi
• 1 olas baltums
• Sāls pēc garšas

Pagatavošana:

1. Divas olas kārtīgi izvāra, atdzesē un sarīvē uz mazas rīves. Sarīvē arī marinētus gurķus. Konservētu tunča fileju samīca ar dakšu, sajauc ar olām un gurķi.

2. Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Divas ēdamkarotes siera atstāj malā, ko beigās uzkaisīt pa virsu, bet pārējo – pievieno iepriekšējām sastāvdaļām. Visas sastāvdaļas kārtīgi sajauc. Olas baltumu sakuļ ar dakšu, līdz parādās putas. To pievieno iepriekšējām sastāvdaļām, visu vēlreiz samaisa.

3. Var pievienot sāli pēc garšas, bet masā jau tā ir gana sālīti produkti. Bet šķipsniņa zaļumu netraucēs. Bageti sagriež vidēja biezuma šķēlēs, uz katru šķēli liek sagatavoto masu, pa virsu uzkaisa sieru.

Sviestmaizes cep līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī 15 minūtes, līdz tiek iegūta zeltaina krāsa. Pasniedz karstas, rotā ar dillēm vai pētersīļu lapām. Ceram, recepte jums patika!

avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment