Krāsnī cepti dārzeņi jeb franču “ratatujs” ar asu teļa gaļu (fotorecepte)

80811-real

Vasarīga maltīte no spilgtiem, sulīgiem un gardiem dārzeņiem ar pikantu teļa gaļu patiks ne tikai sievietēm, bet arī vīriešiem, kas savu dzīvi nevar iedomāties bez gaļas.

Sastāvdaļas:

  • 2 ķiploka daiviņas
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 baklažāns
  • 2 tomāti
  • 1 paprika
  • 1 sīpols (vēlams Šalotes)
  • sāls pēc garšas
  • pipari pēc garšas
  • 500 g teļa gaļas
  • 2 ēdamkarotes asas tomātu mērces
  • pētersīļi/zaļumi pēc garšas
  • 100 ml sausa sarkanvīna
  • 1 cukīni

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment