Iecienīta karstasinīgo spāņu zupa – gaspačo

Gatavošanas gaita:

  1. Sagriezt nelielos gabalos pusi no tomātiem, pusi no gurķa un sīpola, pārlikt blenderī vai virtuves kombainā. Pievienot klāt sarkano piparu un samalt līdz biezai konsistencei (biezenim). Pārlikt bļodā.
  2. Pievienot klāt tomātu sulu, sagrieztu koriandru, etiķi, olīveļļu un dažas piles tobasko mērces. Kārtīgi sajauciet.
  3. No atlikušajiem tomātiem izņemt sēklas un sagriezt nelielos kubiņos. Tāpat sagriezt gurķi un sīpolu. Pievienot to zupai. Sālīt un piparot pēc vēlmes, ielikt ledusskapī, lai zupa atdziest.

Labu apetīti!

Avots: eda.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment