Klasiskā lazanja ar malto gaļu un bešamelas mērci – tas ir īsts gardums! It īpaši laba lazanja sanāk, ja izvēlēties ļoti plānas lazanjas plāksnes un ja to dāsni apliet ar lielu mērces daudzumu.
Sastāvdaļas:
- 1 iepakojums lazanjas plāksnes
- 500 g puscieta rīvēta siera
Boloņas mērcei:
- 700-900 g maltas gaļas
- 1 sīpols
- 1 ēdamkarote eļļas
- 1 ēdamkarote tomātu pastas
- 1-2 svaigu vai kaltētu tomātu
- krustnagliņas, muskatrieksts, smaržīgie un melnie pipari, sāls pēc garšas
- 0,5 glāzes ūdens
Bešamela mērcei:
- 8 glāzes piena
- 100 g sviesta
- 4 ēdamkarotes miltu
- muskatrieksts, sāls un pipari pēc garšas
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Pages: 1 2