Klasiskā lazanja (fotorecepte)

7t94bbyikyo

Klasiskā lazanja ar malto gaļu un bešamelas mērci – tas ir īsts gardums! It īpaši laba lazanja  sanāk, ja izvēlēties ļoti plānas lazanjas plāksnes un ja to dāsni apliet ar lielu mērces daudzumu. 

Sastāvdaļas:

  • 1 iepakojums lazanjas plāksnes
  • 500 g puscieta rīvēta siera

Boloņas mērcei:

  • 700-900 g maltas gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 ēdamkarote eļļas
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • 1-2 svaigu vai kaltētu tomātu
  • krustnagliņas, muskatrieksts, smaržīgie un melnie pipari, sāls pēc garšas
  • 0,5 glāzes ūdens

Bešamela mērcei:

  • 8 glāzes piena
  • 100 g sviesta
  • 4 ēdamkarotes miltu
  • muskatrieksts, sāls un pipari pēc garšas

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment