Itāļu virtuves klasika izcilām vakariņām – ‘pasta carbonara’

Gatavošanas soļi:

  1. Sāļā ūdenī vārīt pastu līdz tā ir al-dante (pasta al-dante nav pilnīgi novārījusies, tai ir jābūt nedaudz cietai), apmēram 7-8 minūtes.
  2. Pannā uzsildīt olīveļļu un 5 minūtes cept bekonu ar ķiplokiem, periodiski tos maisot.
  3. Noliet ūdeni no pastas un ielikt to pannā pie bekona un ķiplokiem.
  4. Pastai un bekonam pievienot 2 olas un 1 olu dzeltenumu.
  5. Apbērt ar sarīvētu sieru un kārtīgi samaisīt.
  6. Pielikt klāt piparus, ja nepieciešams – sieru , un baziliku.

Lieliskas vakariņas vai pusdienas ir gatavas!

Labu apetīti!

Avots: eda.ru

Leave a Comment