Kartupeļus kārtīgi izmazgājiet un novāriet ar visu mizu. Ļaujiet tiem atdzist, tad nomizojiet tos un samīciet ar kartupeļu spiedi. Pievienojiet sakapātus zaļumus, sezamu, sāli, cukuru un garšvielas, samaisiet. Pildījums ir gatavs!
Samaisiet miltus, kurkumu, sāli, ūdeni un eļļu. Samīciet elastīgu mīklu un, apsedzot to, atstājiet uz 30 minūtēm.
Sarullējiet mīklu plānā plācenī 3-4 mm biezumā. Izlieciet atlikušo pildījumu, saspiežot to ar plaukstu. Sarullējiet ruletē.
Sagrieziet ruleti 1,5 cm – 2 cm biezos gabaliņos, izliekot tos uz cepamo formu, kas ir apkaisīta ar miltiem.
Uzsildiet pannā 1-2 ēdamkarotes eļļas un cepiet ruletes līdz zeltainai garozai.
Labu apetīti!
Avots: takprosto.cc
Pages: 1 2