Gatavošanas gaita:
- Nomazgājiet gaļu, nosusiniet un sagrieziet kubiņos. Sakapājiet sīpolus.
- Uz liela uguns apcepiet gaļu apmēram 5 minūtes.
- Pievienojiet klāt pie gaļas sīpolus un cepiet vēl 5-7 minūtes uz vidēja uguns.
- Tālāk pievienojiet sāli un piparus, miltus, kārtīgi visu samaisiet un cepiet vēl 2-3 minūtes.
- Pievienojiet gaļai sāli, piparus, kārtīgi samaisiet un cepiet tālāk.
- Pievienojiet tomātu pastu, samaisiet.
- Ielejiet gaļas masā 2-3 glāzes ūdens vai gaļas buljona. Ja jūs cepāt gaļu nedziļā pannā, tagad ir tas laiks, lai pārliktu visas sastāvdaļas katliņā.
- Pievienojiet lauru lapas, uzlieciet virsū vāku un sautējiet uz maza uguns vēl 1-1,5 stundas.
- Pirms pasniegšanas uzberiet virsū sakapātus zaļumus.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2