Garšīgāk nav iespējams! Ungāru gulašs

Gatavošanas gaita:

  1. Nomazgājiet gaļu, nosusiniet un sagrieziet kubiņos. Sakapājiet sīpolus.
  2. Uz liela uguns apcepiet gaļu apmēram 5 minūtes.
  3. Pievienojiet klāt pie gaļas sīpolus un cepiet vēl 5-7 minūtes uz vidēja uguns.
  4. Tālāk pievienojiet sāli un piparus, miltus, kārtīgi visu samaisiet un cepiet vēl 2-3 minūtes.
  5. Pievienojiet gaļai sāli, piparus, kārtīgi samaisiet un cepiet tālāk.
  6. Pievienojiet tomātu pastu, samaisiet.
  7. Ielejiet gaļas masā 2-3 glāzes ūdens vai gaļas buljona. Ja jūs cepāt gaļu nedziļā pannā, tagad ir tas laiks, lai pārliktu visas sastāvdaļas katliņā.
  8. Pievienojiet lauru lapas, uzlieciet virsū vāku un sautējiet uz maza uguns vēl 1-1,5 stundas.
  9. Pirms pasniegšanas uzberiet virsū sakapātus zaļumus.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment