Mājas adžika bez vārīšanas

ajika

Visi zina – adžika ir ļoti garšīga, pastveidīga garšviela. Šī asā uzkoda uzlabo imunitāti un paātrina vielmaiņu, tāpēc tā ir neaizvietojama ziemas laikā. Piedāvājam jums recepti bez vārīšanas, pateicoties kurai, visi vitamīni tiks saglabāti.

Sastāvdaļas:

  • 4 kg tomātu
  • 3 čili piparu
  • 200 ml etiķa
  • 1,5 kg paprikas
  • 200 g ķiploku
  • 2 ēdamkarotes sāls

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!


 

Līdzīgi raksti

  • loading...
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

    Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

    Close