1. Citronu nomazgāt, sagriezt plānos riņķos. Izņemt sēklas
2. Kastrolī vai pannā izliet 1 ūdens glāzi. Novārīt ūdeni. Noņemt no uguns. Ielikt citrona riņķus ūdenī uz 1 minūti. Noliet ūdeni.
3. Sagatavot 1 glāzi auksta ūdens ar ledu. Pārlikt citrona riņķus aukstā ūdenī uz 1-2 minūtēm. Noliet ūdeni ar ledu.
4. Nelielā kastrolī ieliet 1 ūdens glāzi, iebērt tajā ūdeni un vārīt. Maisīt līdz cukurs izšķīst. Kad ūdens sāks burbuļot, samazināt uguni un pievienot citrona šķēles. 1 stundu vārīt uz neliela uguns, nepieļaut ūdens burbuļošanu. Kad ūdens sāks vārīties – jāsamazina uguns un uzmanīgi jāmaisa.
5. Gatavos citrona riņķus pārlikt uz cepampapīru. Pasniegt ar citroniem vai dekorēt ar tiem konditorejas izstrādājumus.
Labu apetīti!
Avots: edimdoma.ru
Pages: 1 2