Smalki sakapājam sīpolus, ķiplokus, burkānus un saldo piparu. Gaļu sagriežam nelielos gabaliņos – receptē tika griezti kubiņos 1-1,5 cm, bet pēc vēlmes var griezt lielākos.
Kastrolī uz vidēja uguns sasildām 2 ēdamkarotes augu eļļas. Pievienojam sīpolus un burkānus, cepam, maisot, 4-5 minūtes.
Pievienojam ķiplokus, majorānu un papriku, cepam, maisot, 1 minūti. Liekam gaļu un cepam, maisot, kamēr tā nezaudēs sarkano krāsu.
Pievienojam saldo piparu, samīcītus tomātus kopā ar sulu, kā arī kubiņos sagrieztus kartupeļus.
Ielejam ūdeni vai buljonu, pievienojam sāli vai cukuru pēc garšas. Sautējam uz neliela uguns līdz gaļa kļūst mīksta un kartupeļi ir gatavu, Atkarībā no gaļas veida, vārīšana var aizņemt no 40 minūtēm līdz 1,5 stundām.
Labu apetīti!
Avots: vkusnyblog.ru