Ātri pagatavojami un apetīti rosinoši vistas nageti

Gatavošanas gaita:

  1. Sasildīt cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Cepešpannu noklāt ar cepampapīru un nolikt malā.
  2. Lielā bļodā 5 minūtes marinēt vistu „rančo” mērcē.
  3. Kamēr vista marinējas, sasmalcināt cepumus. No katra vistas gabala nokasīt lieko mērces daudzumu, apmētāt sasmalcinātās cepumu drupačās,  līdz visi vistas gabaliņi ir apklāti cepumu masā.
  4. Vistu uzlikt uz iepriekš sagatavotas cepešpannas. Cept 15-20 minūtes vai līdz vista ir pilnībā gatava un cepumi ir kārtīgi apcepušies. Pēc vēlmes pasniegt ar „rančo” vai kādu citu mērci.

Labu apetīti!

Avots: thebakermama.com

Leave a Comment