Gatavošanas gaita:
- Uzsildītā sausā pannā ar resnu pamatu ieliekam saulespuķu sēkliņas un cepam, pastāvīgi maisot, 1-2 minūtes. Tad pievienojam balzametiķi un intensīvi maisām. Kad etiķa daļa iesūksies sēkliņās, bet daļa – izgaros – pievienojam medu un atkal kārtīgi samaisām 1-2 minūtes. Izņemam sēkliņas no pannas un ļaujam tām atdzist.
- Ābolus, salātlapas un kāpostus sagriežam plānās strīpiņās, ieliekam salātu bļodā un samaisām. Atsevišķā bļodā sajaucam visas mērces sastāvdaļas un pievienojam to salātiem. Atkal visu kārtīgi samaisām un virsū izliekam granātābolu un saulespuķu sēkliņas.
Labu apetīti!
Avots: lifehacker.ru
Pages: 1 2