Viegla uzkoda itāļu gaumē – krostinī ar tomātiem

Gatavošanas gaita:

  1. Bļodā samaisiet smalki sagrieztus tomātus un samīcītos ķiplokus. Pievienojiet sāli un piparus.
  2. Pievienojiet olīveļļu un balzametiķi. Samaisiet. Apsedziet ar vāku un atstājiet tomātus uz 2-3 stundām marinēties istabas temperatūrā, periodiski maisot.
  3. Ieziediet vienu uz karstas, sausas pannas apceptas maizes pusi ar atlikušo ķiploka daiviņu.
  4. Uzsmidziniet eļļu uz maizes.
  5. Pievienojiet baziliku tomātu maisījumā. Samaisiet.
  6. Pēc vēlmes pievienojiet sāli un piparus.
  7. Uzlieciet tomātu maisījumu uz maizes.

Labu apetīti!

Avots: kitchenmag.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment