Veselīga pica bez miltiem

Gatavošanas gaita:

  1. Sadaliet ziedkāpostus rozetēs, novāriet to un izlaidiet to caur gaļas maļamo mašīnu.
  2. Pievienojiet 150 g siera ar samazinātu tauku saturu, olu un sāli. Samīciet mīklu.
  3. Izlieciet iegūto masu cepamā formā, kas ir ieziesta ar nelielu eļļas/sviesta daudzumu, tad izlīdziniet mīklu un cepiet 15 minūtes 230 grādos.
  4. Vistas fileju novāriet un smalki sagrieziet, sakapājiet sēnes un sīpolus, salmiņos sagrieziet papriku.
  5. Kad pamatne nedaudz atdzisīs, ieziediet to ar tomātu mērci un virsū izlieciet dārzeņu/vistas pildījumu.
  6. Apkaisiet picu ar sieru, sarīvējot to uz rīves. Cepiet picu 10 minūtes 230 grādos.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

 

 

Leave a Comment