Gatavošanas gaita:
- Sadaliet ziedkāpostus rozetēs, novāriet to un izlaidiet to caur gaļas maļamo mašīnu.
- Pievienojiet 150 g siera ar samazinātu tauku saturu, olu un sāli. Samīciet mīklu.
- Izlieciet iegūto masu cepamā formā, kas ir ieziesta ar nelielu eļļas/sviesta daudzumu, tad izlīdziniet mīklu un cepiet 15 minūtes 230 grādos.
- Vistas fileju novāriet un smalki sagrieziet, sakapājiet sēnes un sīpolus, salmiņos sagrieziet papriku.
- Kad pamatne nedaudz atdzisīs, ieziediet to ar tomātu mērci un virsū izlieciet dārzeņu/vistas pildījumu.
- Apkaisiet picu ar sieru, sarīvējot to uz rīves. Cepiet picu 10 minūtes 230 grādos.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2