Veģetāriešiem piemērots ēdiens – tofu ar ķiploku un dārzeņiem

Gatavošanas gaita:

  1. No tofu siera iepakojuma izliet visu ūdeni, tofu sagriezt kubiņos. Ķiploku sagriezt un tad ar naža galu nedaudz samīcīt.
  2. Lielā pannā uzsildīt olīveļļu uz vidēja uguns. Pievienot tofu, ķiploku un pusi no sojas mērces. Sautēt apmēram 5 minūtes vai līdz ķiploki neapcepsies, galvenais, lai tie nepiedegtu. Izlieciet visu bļodā.
  3. Tajā pat pannā pievienojiet dārzeņus un gatavojiet tos līdz tie nav gatavi, pievienojot sojas mērci un aizvietojot ūdeni ar buljonu, lai iegūtu garšu. Kad dārzeņi būs gatavi, pievienot tofu, samaisīt un visu sildīt. Pasniegt ar rīsiem.

Labu apetīti!

Avots: allrecipes.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment