Gatavošanas gaita:
- Izmazgāt, izžāvēt un saplēst salātus nelielos gabaliņos, atlikt ledusskapī.
- Karstā pannā ielejiet 1 ĒK sviesta. Pēc tam, kad tas pilnībā izkusīs un sāks šņākt, ielieciet 1 plāksnēs sagrieztu ķiploku.
- Vistas krūtiņu sagriezt 1×3 cm lielos gabaliņos. Pievienot tos pie ķiplokiem. Apcept uz liela uguns apmēram 10 minūtes līdz kraukšķīgai garozai. Noņemt no uguns.
- Tajā pat pannā pievienojiet vēl 1 ĒK sviesta un otro ķiploka daiviņu. Paralēli sagrieziet maizi nelielos gabaliņos. Ielieciet tos pannā un apcepiet līdz kraukšķīgai garozai. Vēlams pastāvīgi maisīt, lai nepiedegtu.
- Izņemiet salātlapas, turpat ielieciet vistu, smalkos salmiņos sagrieztus tomātus. Pievienojiet „Cēzara” mērci. Samaisiet. Virsū uzlieciet maizes sausiņus un sarīvēto sieru.
Labu apetīti!
Avots: eda.ru
Pages: 1 2