Tradicionāli un tik ļoti iemīļoti „Cēzara” salāti

Gatavošanas gaita:

  1. Izmazgāt, izžāvēt un saplēst salātus nelielos gabaliņos, atlikt ledusskapī.
  2. Karstā pannā ielejiet 1 ĒK sviesta. Pēc tam, kad tas pilnībā izkusīs un sāks šņākt, ielieciet 1 plāksnēs sagrieztu ķiploku.
  3. Vistas krūtiņu sagriezt 1×3 cm lielos gabaliņos. Pievienot tos pie ķiplokiem. Apcept uz liela uguns apmēram 10 minūtes līdz kraukšķīgai garozai. Noņemt no uguns.
  4. Tajā pat pannā pievienojiet vēl 1 ĒK sviesta un otro ķiploka daiviņu. Paralēli sagrieziet maizi nelielos gabaliņos. Ielieciet tos pannā un apcepiet līdz kraukšķīgai garozai. Vēlams pastāvīgi maisīt, lai nepiedegtu.
  5. Izņemiet salātlapas, turpat ielieciet vistu, smalkos salmiņos sagrieztus tomātus. Pievienojiet „Cēzara” mērci. Samaisiet. Virsū uzlieciet maizes sausiņus un sarīvēto sieru.

Labu apetīti!

Avots: eda.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment