Tik garda un tik viegli pagatavojama.. vista saldskābajā mērcē

Pagatavošanas gaita:

  1. Vistas fileju sagrieziet plānās strēmelēs, ielieciet bļodā, pielejiet klāt sojas mērci (apmēram 6 ēdamkarotes) un pievienojiet nedaudz piparu.
  2. Mērci labāk pagatavot dziļā pannā (ieteicams vok-pannā), sajaucot etiķi, sojas mērci (apmēram 4 ēdamkarotes), tomātu pastu. Uzsildiet un pielieciet klāt pusi no cukura. Pievienojiet ūdeni, strēmelēs sagrieztu papriku, konservēto ananāsu un tomātus. Pagaršojiet. Ja mērce ir pārāk skāba, pievienojiet atlikušo cukuru. Sautējiet uz maza uguns apmēram 10 minūtes. Dārzeņiem ir jābūt nedaudz cietiem, bet mērcei – ne pārāk biezai.
  3. Apcepiet vistu, pievienojiet to mērcei un sautējiet vēl 10 minūtes. Pasniedziet ar rīsiem.

Avots: eda.ru

Leave a Comment