Gatavošanas gaita:
- Sagrieziet visas fileju nelielos gabaliņos, apmēram ~2 cm, apkaisiet ar sāli un pipariem. Pannā ielejiet olīveļļu. Cepiet vistu uz vidēja uguns līdz vista ir brūna no visām pusēm (apmēram 1-2 minūtes, tai nav jābūt pilnība gatavai).
- Pievienojiet samīcītus ķiplokus un sautējiet vienu minūti.
- Pievienojiet buljonu, pienu, miltus, sīpolus, baziliku, pētersīļus un pastu, kārtīgi samaisiet.
- Kad maisījums ir novārījies, samaziniet uguni.
- Sautējiet 15-20 minūtes vai līdz pasta ir nogatavojusies, procesā maisot 1-2 reizes.
- Noņemiet no uguns un apkaisiet ar sieru.
- Pievienojiet sāli/piparus pēc vēlmes.
Labu apetīti!
Avots: tastesbetterfromscratch.com
Pages: 1 2