Tik ārprātīgi viegla itāļu maltīte – vistas Alfredo ar pastu!

Gatavošanas gaita:

  1. Sagrieziet visas fileju nelielos gabaliņos, apmēram ~2 cm, apkaisiet ar sāli un pipariem. Pannā ielejiet olīveļļu. Cepiet vistu uz vidēja uguns līdz vista ir brūna no visām pusēm (apmēram 1-2 minūtes, tai nav jābūt pilnība gatavai).
  2. Pievienojiet samīcītus ķiplokus un sautējiet vienu minūti.
  3. Pievienojiet buljonu, pienu, miltus, sīpolus, baziliku, pētersīļus un pastu, kārtīgi samaisiet.
  4. Kad maisījums ir novārījies, samaziniet uguni.
  5. Sautējiet 15-20 minūtes vai līdz pasta ir nogatavojusies, procesā maisot 1-2 reizes.
  6. Noņemiet no uguns un apkaisiet ar sieru.
  7. Pievienojiet sāli/piparus pēc vēlmes.

Labu apetīti!

Avots: tastesbetterfromscratch.com

Leave a Comment