Tik ārprātīgi viegla itāļu maltīte – vistas Alfredo ar pastu!

One_Pan_Skinny_Chicken_Alfredo

Kā var nemīlēt pannā ātru pagatavotu vistas Alfredo? Ļoti viegli pagatavot, tikpat viegli notīrīt un garša ir vienkārši fantastiska!

Sastāvdaļas:

  • 3 glāzes (~200 grami) farfalle pastas (vai jebkādas citas, neliela izmēra pastas)
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 liela vistas fileja bez kauliem un ādas
  • 2 ķiploka daiviņas, samīcītas
  • 1 ¾ glāzes vistas buljona
  • 1 ¾ glāze piena
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • ½ tējkarote sīpolu pulvera (vai sīpolu)
  • ½ tējkarote žāvēta bazilika
  • ½ tējkarote žāvētu pētersīļu
  • 1 glāze rīvēta parmezāna (vai jebkāda cita cieta siera
  • sāls un cukurs

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment