Tas tik ir gardums! Vistas fileja bekonā un graudziņos (fotorecepte)

Vistas fileju nomazgājam un nosusinām ar papīra dvieļiem. Katru fileju sagriežam 4-5 garos gabaliņos. Pievienojam sāli un piparus pēc garšas.

Bekonu sagriežam plānās plāksnēs, atkarībā no sagriezto gabaliņu daudzuma.

Traukā samaisām rīvmaizi un sieru. Olas nedaudz sakuļam ar dakšu.bacon-chicken-filett-1

Katru vistas filejas gabaliņu ietinām bekonā.

bacon-chicken-filett-2

Panējam miltos.

bacon-chicken-filett-3

Iemērcam olā un apveļam rīvmaizē. Uzliekam uz cepamās formas, kas ir noklāta ar foliju.

Cepam fileju 190 grādos karstā cepeškrāsnī līdz skaistai un kraukškīgai garozai – apmēram 25-30 minūtes.

Pasniedzam karstu ar jūsu iecienītu mērci.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru


 

Līdzīgi raksti

  • loading...
  • No Post found

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

    Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

    Close