Tas tik ir gardums! Vistas fileja bekonā un graudziņos (fotorecepte)

Vistas fileju nomazgājam un nosusinām ar papīra dvieļiem. Katru fileju sagriežam 4-5 garos gabaliņos. Pievienojam sāli un piparus pēc garšas.

Bekonu sagriežam plānās plāksnēs, atkarībā no sagriezto gabaliņu daudzuma.

Traukā samaisām rīvmaizi un sieru. Olas nedaudz sakuļam ar dakšu.bacon-chicken-filett-1

Katru vistas filejas gabaliņu ietinām bekonā.

bacon-chicken-filett-2

Panējam miltos.

bacon-chicken-filett-3

Iemērcam olā un apveļam rīvmaizē. Uzliekam uz cepamās formas, kas ir noklāta ar foliju.

Cepam fileju 190 grādos karstā cepeškrāsnī līdz skaistai un kraukškīgai garozai – apmēram 25-30 minūtes.

Pasniedzam karstu ar jūsu iecienītu mērci.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment