Vistas fileju nomazgājam un nosusinām ar papīra dvieļiem. Katru fileju sagriežam 4-5 garos gabaliņos. Pievienojam sāli un piparus pēc garšas.
Bekonu sagriežam plānās plāksnēs, atkarībā no sagriezto gabaliņu daudzuma.
Traukā samaisām rīvmaizi un sieru. Olas nedaudz sakuļam ar dakšu.
Katru vistas filejas gabaliņu ietinām bekonā.
Panējam miltos.
Iemērcam olā un apveļam rīvmaizē. Uzliekam uz cepamās formas, kas ir noklāta ar foliju.
Cepam fileju 190 grādos karstā cepeškrāsnī līdz skaistai un kraukškīgai garozai – apmēram 25-30 minūtes.
Pasniedzam karstu ar jūsu iecienītu mērci.
Labu apetīti!
Avots: vkusnyblog.ru
Pages: 1 2