Tas tik ir gardums! Vistas fileja bekonā un graudziņos (fotorecepte)

bacon-chicken-filett

Kraukšķīga garoza, vistas fileja, iecepta bekonā.. vai neskan lieliski? Šo ēdienu var pasniegt gan kā pamatēdienu, gan kā sātīgu uzkodu pie alus. Tikai ņemiet vērā, ka bekons jau ir sālīts – nepārcentieties ar sāls daudzumu!

Sastāvdaļas:

  • 4-5 vistas filejas
  • 200-250 g bekona
  • 150 g rīvmaizes
  • 50 g rīvēta Parmezāna
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 2 olas
  • sāls un maltie pipari pēc garšas

Šķir otro lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!


 

Līdzīgi raksti

  • loading...
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

    Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

    Close