Gatavošanas gaita:
- No sākuma zivi ir jāattīra un jāsagriež 2-2,5 cm garās strīpās. Tad jāapkaisa ar sāli, pipariem, jāaplej ar citrona sulu un jāatstāj 30 minūtes.
- Tad saritiniet strīpas truiņās un cepiet pannā ar sviestu līdz tās ir pusgatavas, apmēram 3-4 minūtes no katras puses.
- Cepamās formas ieziediet ar sviestu. Ielieciet formiņās apceptās zivs gabaliņus.
- Sarīvējiet sieru uz mazas rīves. Olas sadaliet uz olbaltumiem un dzeltenumiem. Olbaltumus sakuliet noturīgās putās. Sieru samaisiet ar dzeltenumiem un uzmanīgi iejauciet klāt olbaltumus. Sanāks gaisīga masa ar daudz maziem burbuļiem.
- Ar karoti salieciet siera masu formiņās virs zivs gabaliņiem.
- Cepiet 190-200 grādos karstā cepeškrāsnī apmēram 12-15 minūtes.
Labu apetīti!
Avots: vkusnodoma.net
Pages: 1 2