Gatavošanas gaita:
- Paņemiet jaunus kabačus, sagrieziet tos plānās strīpās visā kabaču garumā. Pievienojiet sāli un izlieciet uz sietiņa 15 minūtes, lai iztecētu viss liekais ūdens.
- Smalki sagrieziet sieru. Samīciet ķiplokus spiedē. Sagrieziet tomātus gabaliņos.
- Sakuliet olas, no sākuma apveliet kabačus miltos, tad olās.
- Ielejiet eļļu pannā. Uzsildiet to, apcepiet kabačus uz vidēja uguns 5 minūtes no katras puses.
- Izlieciet tos uz šķīvja un iesmērējiet ar majonēzi. Virs majonēzes uz vienas malas uzlieciet tomātus, no otras – siera šķēli. Tad apkaisiet ar zaļumiem un ķiplokiem.
- Sarullējiet kabačus. Caurduriet ar zobu bakstāmo kociņu.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2