„Sievasmātes mēle” no kabačiem

Gatavošanas gaita:

  1. Paņemiet jaunus kabačus, sagrieziet tos plānās strīpās visā kabaču garumā. Pievienojiet sāli un izlieciet uz sietiņa 15 minūtes, lai iztecētu viss liekais ūdens.
  2. Smalki sagrieziet sieru. Samīciet ķiplokus spiedē. Sagrieziet tomātus gabaliņos.
  3. Sakuliet olas, no sākuma apveliet kabačus miltos, tad olās.
  4. Ielejiet eļļu pannā. Uzsildiet to, apcepiet kabačus uz vidēja uguns 5 minūtes no katras puses.
  5. Izlieciet tos uz šķīvja un iesmērējiet ar majonēzi. Virs majonēzes uz vienas malas uzlieciet tomātus, no otras – siera šķēli. Tad apkaisiet ar zaļumiem un ķiplokiem.
  6. Sarullējiet kabačus. Caurduriet ar zobu bakstāmo kociņu.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment