Kāpēc es atkritumu maisu karinu uz skapīša durtiņām? Vīrs neapmierināts, bet es uzstāju uz savu

Mans vīrs periodiski cenšas cīnīties ar mani par atkritumu maisu, ko es karinu uz virtuves skapīša durvīm. Es tā daru regulāri. Pat, ja dzīvoklī, kur es dzīvoju, ir atkritumu spainis (stāv, piemēram, zem izlietnes), es tik un tā karinu maisiņu, un galvenos atkritumus metu tieši tajā. Kāpēc es tā daru? Man vienkārši tā ir ērtāk!

Pirmkārt, atkritumu maisiņš skapīti – tās ir papildus kustības. Ja es tīru olas vai izpakoju vairākus produktus, katru reizi man ir skapītis jāatver, jāpieliecas un jāizmet tur atkritumi, ja maisiņš karājas pie skapīša durvīm, tad viss ir tieši pa rokai, un sanāk daudz ātrāk.

Otrkārt, kāds var teikt, ka fu – cik tas ir netīri, karināt atkritumus redzamā vietā, tie kaut kur jāpaslēpj tālāk. Bet! Kā likums cilvēkiem, kuri atkritumus tur spainī un kaut kur dziļi Sibīrijas rūdās skapī, kā reiz tur nav īpaši tīrs. Tāpēc, ka atkritumiem tur nav ko elpot, un vēl, kad tos met ārā, daļa nenonāk maisiņā, un tas viss nav īpaši higiēniski.

Gadījumā, ja maisiņš ir piekarināts pie skapīša durvīm, tad nav nekāda iemesla to atstāt līdz rītdienai, vai, vēl vairāk, krāt. Tāpēc, ka nav iespējas atkritumus nolikt tālāk prom no acīm, visu, ko dienas laikā esi izmetis, nākas saņemties un iet, izmest.

Šķir nākošo lapu un uzzini

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment