Garšīgs maskarpones siers mājas apstākļos. Daudz garšīgāks nekā veikalā!

Mēs piedāvājam brīnišķīgu maskarpones siera recepti, kas būs daudz garšīgāka nekā veikalā pirktais siers, un izmaksās lētāk. Izmantotā skāba krējuma tauku saturs ietekmēs maskarpones tauku satura.

Ar šādu sieru jūs varat pagatavot savu iecienīto tiramisu kūku.

No 1 kg 500 g skāba krējuma iegūst apmēram 1 kg 100 g siera. Ja vēlaties, sieru varat sālīt un pievienot piparus.

Sastāvdaļas:

1,5 kg krējums (21%)

Pagatavošana:

Mums ir nepieciešams caurduris un katls ar nedaudz lielāku diametru, lai ietilptu tajā caurduris. Mēs uzliekam katlu uz galda. Marli saliec piecos slāņos. Liekam uz katla caurduri, pārklājam to ar salocītu marli. Tajā maigi izklājiet skābo krējumu. Produktam jābūt atdzesētam.

Marli cieši sasien – skābajam krējumam vajadzētu labi savilkties jeb kļūt blīvam.

Pa virsu caurdurim mēs novietojam jebkuru smagumu, kas sver 2-4 kg. Uz trīs dienā ievieto skābo krējumu ledusskapī tā, lai sūkalas ietecētu katlā un izrādītos maigas un garšīgas.

Glabājiet sieru ledusskapī, bet ne pārāk ilgi, jo šis tomēr ir dabīgs produkts un ātri bojājas.

Labu apetīti!

avots: bigl1fe.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Guna</cite>

    Recepte, domājams, ir interesanta, bet, mīļie, nu, lūdzu, rediģējiet savus tekstus! Gramatika šajā rakstā ir vienkārši katastrofāla. Sen nebija gadījies lasīt ko tādu.

Leave a Comment