Bekonu sagriežam plānās šķēlēs (ja tas nav iepriekš sagriezts). Uzsildām sausu pannu, uzliekam uz tās bekonu un cepam uz neliela uguns līdz kraukšķīgumam. Pārliekam uz papīra dvieļiem, lai tie uzsūktu liekos taukus.
Šķiņķi un vistu sagriežam salmiņos.
Tāpat sagriežam sieru.
Gatavojam mērci – smalki sakapājam lociņus un samaisām tos ar skābo krējumu, majonēzi un 1 citrona sulu. Pievienojam sāli un piparu pēc garšas, vēlreiz samaisām.
Salātu lapas saplēšam gabaliņos un saliekam salātu bļodā. Pievienojam šķiņķi, sieru, fileju. Apkaisām ar smalki sagrieztu bekonu. Pasniedzam ar mērci.
Labu apetīti!
Avots: vkusnyblog.ru
Pages: 1 2