Gatavošanas gaita:
- Pagatavojiet mīklu – smalki sagrieziet vistas fileju. Sajauciet to ar olu un 0,5 tējkaroti sāls.
- Uzsildiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Noklājiet cepamo formu ar cepamo papīru un vienmērīgi uzklājiet mīklu uz virsmas. Cepiet 7-10 minūtes.
- Pagatavojiet mērci – uzvāriet nedaudz ūdens kastrolī. Iemērciet 3 tomātus karstā ūdenī 2-3 sekundes. Noņemiet ādiņas un sagrieziet 4 daļās. Ar tējkaroti izņemiet sēklas.
- Smalki sakapājiet sīpolus un ķiplokus. Blendera traukā sakuliet ķiplokus, tomātus un sīpolus. Jums sanāks mājas tomātu pasta.
- Paņemiet kastroli un uzkarsējiet tajā olīveļļu. Ielejiet tomātu pastu kastrolī, pievienojiet lauru lapu, piparus un sāli pēc garšas. Vāriet maisījumu uz neliela uguns 30 minūtes. Tad jūsu tomātu pasta kļūs par mērci ar viendabīgu konsistenci.
- Pagatavojiet pildījumu – sagrieziet 1 tomātu, papriku un lociņus. Sarīvējiet sieru uz lielas rīves.
- Izņemiet mīklu no cepeškrāsns. Ieziediet to ar tomātu mērci, apkaisiet ar sieru un salieciet dārzeņu pildījumu.
- Cepiet vēl 15 minūtes.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2