Salāti „Granātābolu aproce”

Gatavošanas gaita:

  1. No sākuma ir jāsagatavo sastāvdaļas. Nomazgājiet bietes, burkānus un kartupeļus, novāriet tos līdz tie ir mīksti. Atdzesējiet, nomizojiet, sarīvējiet uz rīves un salieciet dažādās bļodās.
  2. Nomazgājiet vistas fileju un novāriet to nedaudz sālītā ūdenī līdz gatavībai. Pēc tam atdzesējiet un sakapājiet.
  3. Novāriet olas, atdzesējiet un sagrieziet tās.
  4. Nomizojiet sīpolu, sakapājiet un apcepiet to pannā ar augu eļļu līdz zeltainai krāsai.
  5. Sagrieziet riekstus.
  6. Paņemiet lielu šķīvi, tā vidū uzlieciet glāzi, bet apkārt sāciet izlikt salātu slāņus sekojošā secībā – puse no vistas, rīvētie burkāni, kartupeļi, 1/3 no samaltiem riekstiem, puse no bietes, 1/3 no riekstiem, sīpolu, atlikušā vista, 1/3 riekstu, olas, atlikušās bietes. Visiem slāņiem pievienojiet sāli, piparus un ieziediet tos ar majonēzi.
  7. Noņemiet glāzi, izlīdziniet pēdējo biešu slāni un dekorējiet salātus ar granātābolu sēklām.
  8. Ielieciet salātus ledusskapī, lai tas nostāvētos.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment