Gatavošanas gaita:
- No sākuma ir jāsagatavo sastāvdaļas. Nomazgājiet bietes, burkānus un kartupeļus, novāriet tos līdz tie ir mīksti. Atdzesējiet, nomizojiet, sarīvējiet uz rīves un salieciet dažādās bļodās.
- Nomazgājiet vistas fileju un novāriet to nedaudz sālītā ūdenī līdz gatavībai. Pēc tam atdzesējiet un sakapājiet.
- Novāriet olas, atdzesējiet un sagrieziet tās.
- Nomizojiet sīpolu, sakapājiet un apcepiet to pannā ar augu eļļu līdz zeltainai krāsai.
- Sagrieziet riekstus.
- Paņemiet lielu šķīvi, tā vidū uzlieciet glāzi, bet apkārt sāciet izlikt salātu slāņus sekojošā secībā – puse no vistas, rīvētie burkāni, kartupeļi, 1/3 no samaltiem riekstiem, puse no bietes, 1/3 no riekstiem, sīpolu, atlikušā vista, 1/3 riekstu, olas, atlikušās bietes. Visiem slāņiem pievienojiet sāli, piparus un ieziediet tos ar majonēzi.
- Noņemiet glāzi, izlīdziniet pēdējo biešu slāni un dekorējiet salātus ar granātābolu sēklām.
- Ielieciet salātus ledusskapī, lai tas nostāvētos.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2