„Pavlovas” torte ar kapučīno garšu

5dw1ow41d0m

Klasiskās “Pavlovas” variācija. Kraukšķīgs bezē ar kapučīno garšu un gaisīgs krēms noteikti iekaros kafijas mīļotāju sirdis..

Sastāvdaļas:

  • 4 olu baltumi
  • 250 g pūdercukura
  • 2 tējkarotes kafijas (smalki samaltas, stipri iesakām izmantot īstu malto kafiju nevis šķīstošo)
  • 2 tējkarotes šķīstošas karstās šokolādes
  • šķipsniņa sāls
  • 2 tējkarotes kukurūzas cietes
  • 1 ēdamkarotes etiķa vai citrona sulas
  • 300 ml auksta saldā krējuma (33% vai 35% treknuma)
  • kakao – dekoram

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment