Sacepums „Vīra sapnis”

Gatavošanas gaita:

  1. Vistu sagriežam gabaliņos un apcepam bez eļļas līdz gabaliņi kļūst balti.
  2. Pārlieciet vistu uz šķīvja un tajā pašā pannā sautējiet pusriņķos sagrieztus sīpolus un ceturtdaļās sagrieztus šampinjonus, kamēr mitrums nav iztvaicējis.
  3. Paralēli vārām kartupeļus ar visu ādiņu, apmēram 5-10 minūtes pēc burbuļošanas sākšanas atdzesējam aukstā ūdenī, nomizojam un sarīvējam.
  4. Tagad pievienojam pie sēnēm un sīpoliem vistu, ielejam pienu un saldo krējumu, pievienojam miltus, sāli un garšvielas, samaisām līdz masa nedaudz sabiezē.
  5. Ieliekam cepamā formā sacepumu, virsū izliekam vistas fileju ar sēnēm, tad kartupeļus un visu apkaisām ar sieru.
  6. Cepam 20 minūtes 230-250 grādos.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/best_of_kulinaria

Leave a Comment