Gatavošanas gaita:
- Vistu sagriežam gabaliņos un apcepam bez eļļas līdz gabaliņi kļūst balti.
- Pārlieciet vistu uz šķīvja un tajā pašā pannā sautējiet pusriņķos sagrieztus sīpolus un ceturtdaļās sagrieztus šampinjonus, kamēr mitrums nav iztvaicējis.
- Paralēli vārām kartupeļus ar visu ādiņu, apmēram 5-10 minūtes pēc burbuļošanas sākšanas atdzesējam aukstā ūdenī, nomizojam un sarīvējam.
- Tagad pievienojam pie sēnēm un sīpoliem vistu, ielejam pienu un saldo krējumu, pievienojam miltus, sāli un garšvielas, samaisām līdz masa nedaudz sabiezē.
- Ieliekam cepamā formā sacepumu, virsū izliekam vistas fileju ar sēnēm, tad kartupeļus un visu apkaisām ar sieru.
- Cepam 20 minūtes 230-250 grādos.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/best_of_kulinaria
Pages: 1 2