Biezpiena torte ar iebiezināto pienu

thumb1

Biezpiena torte ir kaut kas pa vidu starp vienkāršu sacepumu un elegantu desertu. Smilšaina šokolādes pamatne vienkārši kūst mutē, bet krēms galīgi negaršo pēc biezpiena – viendabīgas konsistences, bez graudiņiem, ar maigu tekstūru.

Sastāvdaļas:

  • 8 ēdamkarotes cukura
  • 125 g sviesta
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 500 g biezpiena
  • 1 šķipsniņa vaniļas
  • 380 g vārīta iebiezināta piena
  • 3 ēdamkarotes medus
  • 4 olas
  • 300 g miltu
  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 40 g cietes
  • 0,5 glāzes skāba krējuma
  • 50 g zemesriekstu

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment