Risoto ar dārzeņiem

Gatavošanas gaita:

  1. Smalki sakapājiet sīpolu un nedaudz apcepiet to olīveļļā.
  2. Pievienojiet ar nazi samīcītu ķiploka daiviņu.
  3. Apcepiet nelielos kubiņos sagrieztus burkānus, tad pievienojiet klāt rīsus.
  4. Ielejiet vīnu. To ir jāiztvaicē, palielinot uguni. Pastāvīgi maisiet rīsus un risoto sastāvdaļas gatavošanas laikā.
  5. Smalki sagrieziet tomātus. Iemaisiet tos kopā ar kukurūzu pie risoto. Ielejiet karstu ūdeni. Pievienojiet sāli un piparus. Sautējiet 10 minūtes.
  6. Tad pievienojiet pupiņas un brokoļus. Gatavojiet vēl 10-12 minūtes.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment