Pildītas kabaču laiviņas

Gatavošanas gaita:

  1. Kabačus var nemizot, ja to ādiņa ir jauna un maiga.
  2. Sagrieziet kabačus gareniski uz pusēm, ar tējkaroti izņemiet vidus ar sēklām un pusi no mīkstuma, atstājot laiviņas ar 1 cm lielām maliņām.
  3. Smalki sagrieziet sīpolu, pannā ar eļļu apcepiet to 3-4 minūtes līdz mīksts, pievienojiet malto gaļu un cepiet, maisot, 10 minūtes.
  4. Tālāk maltai gaļai pievienojiet sāli un piparus, garšvielas pēc jūsu vēlmes, kubiņos sagrieztus tomātus, samaisiet.
  5. Izlieciet kabačus uz cepamās formas, piepildiet tos ar maltās gaļas masu, apkaisiet virsū rīvēto sieru, iesmērējot ar majonēzi.
  6. Cepiet 20-30 minūtes 180 grādos līdz kabači ir gatavi.

Labu apetīti!

Avots: ovkuse.ru

Leave a Comment