Gatavošanas gaita:
- Kabačus var nemizot, ja to ādiņa ir jauna un maiga.
- Sagrieziet kabačus gareniski uz pusēm, ar tējkaroti izņemiet vidus ar sēklām un pusi no mīkstuma, atstājot laiviņas ar 1 cm lielām maliņām.
- Smalki sagrieziet sīpolu, pannā ar eļļu apcepiet to 3-4 minūtes līdz mīksts, pievienojiet malto gaļu un cepiet, maisot, 10 minūtes.
- Tālāk maltai gaļai pievienojiet sāli un piparus, garšvielas pēc jūsu vēlmes, kubiņos sagrieztus tomātus, samaisiet.
- Izlieciet kabačus uz cepamās formas, piepildiet tos ar maltās gaļas masu, apkaisiet virsū rīvēto sieru, iesmērējot ar majonēzi.
- Cepiet 20-30 minūtes 180 grādos līdz kabači ir gatavi.
Labu apetīti!
Avots: ovkuse.ru
Pages: 1 2