Patīkams saldskābums! Cūkgaļa ananāsā (fotorecepte)

No sākuma attīriet ananāsu, nenogriežot augšējo un apakšējo daļu.

Apgrieziet augli sāniski un ar asu nazi sagrieziet to uz pusēm. No pusēm ir jāizgriež mīkstumus tā, lai tur varētu ielikt gaļu.

Cūkgaļu kārtīgi apveliet garšvielās un salieciet to ananāsu pusītēs.

Apkaisiet ananāsu ar garšvielām un aptiniet to bekona šķēlītēs. Pirms ielikt to cepeškrāsnī, aplejiet bekonu ar ābolu sulu, lai tas neapdegtu. Šo procedūru vēlams atkārtot katras 20-30 minūtes.

 

Pusi no darba jūs jau padarījāt. Atlika tikai ielikt ananāsu cepeškrāsnī un cept to tikmēr līdz gaļa nebūs gatava. Vislabākā cepšanas temperatūra – 240 grādi.

Avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment