„Karaliskā” torte (fotorecepte)

Deserts nonāk nevis kuņģī, bet tieši sirdī, it īpaši, ja runa ir par „Karalisko” torti. Jau vairākas simtgades šī torte ir neatņemama svētku sastāvdaļa. Un ne velti – tā ir viegli pagatavojama un nenormāli garda!

Sastāvdaļas:

  • 2 glāzes miltu
  • 30 0 g skāba krējuma
  • 0,5 glāzes iebiezināta piena
  • 0,5 glāzes vārīta iebiezinātā piena
  • 40 valriekstu
  • 2 glāzes cukura
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 250 g sviesta

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!


 

Līdzīgi raksti

  • loading...
  • Viens komentārs

    1. Aija

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.