„Karaliskā” torte (fotorecepte)

Deserts nonāk nevis kuņģī, bet tieši sirdī, it īpaši, ja runa ir par „Karalisko” torti. Jau vairākas simtgades šī torte ir neatņemama svētku sastāvdaļa. Un ne velti – tā ir viegli pagatavojama un nenormāli garda!

Sastāvdaļas:

  • 2 glāzes miltu
  • 30 0 g skāba krējuma
  • 0,5 glāzes iebiezināta piena
  • 0,5 glāzes vārīta iebiezinātā piena
  • 40 valriekstu
  • 2 glāzes cukura
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 250 g sviesta

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aija</cite>

    Ar šo recepti kaut kas ir galīgi šķērsām – tā nojaušu jau pašā sākumā pie biskvīta tapšanas. Lejama mīkla? Nope. Kaut kāds mīklas klucis…. Cept 40 min? Gatavs jau pēc 15 min. Nu nezinu, kāds būs iznākums….Šķendējos, ka vispār sāku cept.

Leave a Comment