„Karaliskā” torte (fotorecepte)

Deserts nonāk nevis kuņģī, bet tieši sirdī, it īpaši, ja runa ir par „Karalisko” torti. Jau vairākas simtgades šī torte ir neatņemama svētku sastāvdaļa. Un ne velti – tā ir viegli pagatavojama un nenormāli garda!

Sastāvdaļas:

  • 2 glāzes miltu
  • 30 0 g skāba krējuma
  • 0,5 glāzes iebiezināta piena
  • 0,5 glāzes vārīta iebiezinātā piena
  • 40 valriekstu
  • 2 glāzes cukura
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 250 g sviesta

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!


 

Līdzīgi raksti

  • loading...
  • Viens komentārs

    1. Aija

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

    Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

    Close