“Pāēdusi sieva” jeb kabaču plāceņi

Gatavošanas gaita:

  1. Ieberiet auzu pārslas bļodā un aplejiet tās ar karstu ūdeni. Ļaujiet tām uzbriest un atdzist.
  2. Nomizojiet kabačus. Sarīvējiet tos uz lielas rīves. Izlejiet lieko šķidrumu. Uzmanību! Tagad ir svarīgi ievērot produktu secību. Pievienojiet smalki sakapātu sīpolu, olu un atdzisušās pārslas. Kārtīgi samaisiet.
  3. Pievienojiet sakapātas dilles, sāli un piparus. Samaisiet. Uzsildiet pannu ar eļlu. Uzklājiet masu uz pannas ar ēdamkaroti.
  4. Cepiet plāceņus no abām pusēm apmēram 4 minūtes. Gatavību var noteikt pēc krāsas – plāceņiem ir jābūt zeltaini-smilšainiem.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment