Gatavošanas gaita:
- Ieberiet auzu pārslas bļodā un aplejiet tās ar karstu ūdeni. Ļaujiet tām uzbriest un atdzist.
- Nomizojiet kabačus. Sarīvējiet tos uz lielas rīves. Izlejiet lieko šķidrumu. Uzmanību! Tagad ir svarīgi ievērot produktu secību. Pievienojiet smalki sakapātu sīpolu, olu un atdzisušās pārslas. Kārtīgi samaisiet.
- Pievienojiet sakapātas dilles, sāli un piparus. Samaisiet. Uzsildiet pannu ar eļlu. Uzklājiet masu uz pannas ar ēdamkaroti.
- Cepiet plāceņus no abām pusēm apmēram 4 minūtes. Gatavību var noteikt pēc krāsas – plāceņiem ir jābūt zeltaini-smilšainiem.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2