“Nīcas” salāti (fotorecepte)

nisuaz-6

Gatavojam mērci. Eļļu sakuļam ar dakšu līdz emulsijas stāvoklim. Iegūtā mērcē pievienojam sakapātu baziliku un izpiestu ķiploka daiviņu. Pievienojam sāli un piparus, samaisām un noliekam malā.

nisuaz-4

Vārām olas.

nisuaz-2

Izņemam tunci no bundžas un sadalām to gabaliņos ar dakšu vai rokām.

nisuaz-3

Pupiņas apcepam olīveļļā līdz tās ir gatavas, pievienojam sāli un piparus, pēc vēlmes apslakām ar citrona sulu.

Šķīvī ieliekam salātlapas, apceptās pupiņas, salmiņos sagriestus piparus, pusriņķos smalki sagrieztu sīpolus, olīves, ceturtdaļās sagrieztas olas, daļiņās sagrieztus tomātus un anšovu filejas (var katru sagriezt 3-4 daļiņās). Aplejam ar mērci un pasniedzam.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

 

Leave a Comment