“Nīcas” salāti (fotorecepte)

nisuaz

Klasiskie Vidusjūras reģiona zivju salāti.. un tie ir ļoti, ļoti gardi!

Mērcei:

  • 1 ķiploka daiviņa
  • 2-3 svaiga bazilika lapiņas
  • 60 ml olīveļļas
  • 1 ēdamkarotes baltā vīna etiķa

Salātiem:

  • 150 g zaļās pākšu pupiņas
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • puse no sarkanās paprikas
  • 4 olas
  • 1 bundžiņa tunča savā sulā
  • 2-3 nogatavinātu tomātu (var arī cherry tomātus)
  • 6-8 anšovu filejas
  • 200 g salātlapu maisījuma
  • 8-10 olīves
  • 1 neliels Šalotes sīpols

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment