Gatavošanas gaita:
- Uzsildīt cepeškrāsni līdz 250 grādiem. Cepampapīru uz visaugstākā cepeškrāsns režģa.
- Balzametiķi vārīt nelielā kastrolī uz vidēja uguns. Vārīt, kamēr šķidrums nekļūs uz pusi mazāks. Atdzesēt.
- Mīklu izlikt uz cepampapīra. Nosmērēt ar olīveļļu, uzlikt virsū sieru, kārtīgi sasmērējot ar to visu picas mīklu.
- No persikiem izņemt kauliņus. Augļus sagriezt plānās šķēlēs. Uzlikt uz mīklas ar sieru un uzbērt virsū bazilika lapiņas.
- Cept 10-12 minūtes līdz zeltainai garozai. Izņemt no cepeškrāsns, apliet ar balzametiķi un pasniegt.
Labu apetīti!
Avots: kitchenmag.ru
Pages: 1 2