Neparasts kulinārijas šedevrs – pica ar.. persikiem!

Gatavošanas gaita:

  1. Uzsildīt cepeškrāsni līdz 250 grādiem. Cepampapīru uz visaugstākā cepeškrāsns režģa.
  2. Balzametiķi vārīt nelielā kastrolī uz vidēja uguns. Vārīt, kamēr šķidrums nekļūs uz pusi mazāks. Atdzesēt.
  3. Mīklu izlikt uz cepampapīra. Nosmērēt ar olīveļļu, uzlikt virsū sieru, kārtīgi sasmērējot ar to visu picas mīklu.
  4. No persikiem izņemt kauliņus. Augļus sagriezt plānās šķēlēs. Uzlikt uz mīklas ar sieru un uzbērt virsū bazilika lapiņas.
  5. Cept 10-12 minūtes līdz zeltainai garozai. Izņemt no cepeškrāsns, apliet ar balzametiķi un pasniegt.

Labu apetīti!

Avots: kitchenmag.ru

Leave a Comment