Pagatavošana
1.Papriku kopā ar ķiplokiem sablendējiet biezenī.
2. Iegūto maisījumu pārliekat dziļā traukā, pievienojiet jogurtu, piparus, muskatriekstu un sāli pēc garšas. Rūpīgi samaisiet.
3. Marinādē ievietojiet gabalos sagrieztu vistu (ja ņēmāt veselu), atstājiet marinēties uz stundu.
4. Cepamo pannu iesmērējiet ar daļu sviesta, tad ieklājiet 4 kārtas lavaša, katru kārtu iesmērējot ar sviestu. Uz lavaša sakārtojiet vistu un pārlejiet to ar marinādi. Liekat cepties cepeškrāsnī 180-200 grādos uz 40-60 minūtēm (viss atkarīgs no cepeškrāsns.
Lavaš, kas būs piesūcies ar mērci, sanāk fantastiski gards! Šo recepti var pagatavot arī savādāk: katru vistas gabaliņu ietīt lavašā, cieši sakārto cepešpannā un pārlej visu ar marinādi. Garšīgi līdz pēdējam kumosiņam…