Nekad neesmu mēģinājusi vistu pagatavot TĀ, bet tagad tā ir mana iemīļotākā recepte

Pagatavošana

1.Papriku kopā ar ķiplokiem sablendējiet biezenī. 2

 

2. Iegūto maisījumu pārliekat dziļā traukā, pievienojiet jogurtu, piparus, muskatriekstu un sāli pēc garšas. Rūpīgi samaisiet. 3

 

3. Marinādē ievietojiet gabalos sagrieztu vistu (ja ņēmāt veselu), atstājiet marinēties uz stundu.

4. Cepamo pannu iesmērējiet ar daļu sviesta, tad ieklājiet 4 kārtas lavaša, katru kārtu iesmērējot ar sviestu. Uz lavaša sakārtojiet vistu un pārlejiet to ar marinādi. Liekat cepties cepeškrāsnī 180-200 grādos uz 40-60 minūtēm (viss atkarīgs no cepeškrāsns. 4

Lavaš, kas būs piesūcies ar mērci, sanāk fantastiski gards! Šo recepti var pagatavot arī savādāk: katru vistas gabaliņu ietīt lavašā, cieši sakārto cepešpannā un pārlej visu ar marinādi. Garšīgi līdz pēdējam kumosiņam… 5

 

AVOTS

Leave a Comment