Mutē kūstošs panini no tītara šķinķa

Gatavošanas gaita:

  1. Ieslēgt un maksimālā temperatūrā uzsildīt vafeļu pannu ar 4 nodalījumiem.
  2. Uzlikt papīra dvieli uz mikroviļņu krāsns noturīgas paplātes. Noklāt bekonu no abām pusēm ar papīra dvieļiem, mikroviļņu krāsnī uz maksimālās jaudas sildīt bekonu 4 minūtes vai kamēr tas ir gatavs.
  3. Nelielā traukā samaisīt bekonu un majonēzi. 1 ¼ tējkarotes no iegūtas mērces uzsmērēt uz katras maizes šķēles.
  4. Vienmērīgi sadalīt bekonu, tītaru, ābolu šķēles un sieru uz 4 maizes šķēlēm. Uzlikt atlikušās maizes šķēles pa virsu.
  5. Izsmidzināt nelielu eļļas daudzumu uz abām sendviča pusēm.
  6. Katru sendviču ielikt savā vafeļu pannas nodalījumā, kārtīgi aiztaisa vafeļu pannu un uzliek uz tās smagu pannu vai kādu citu smagu objektu, lai sendviči vienmērīgi nogatavinātos. Gatavot 3-4 minūtes vai līdz brīdim, kad maize kļūst zeltaini-brūna un siers izkusīs.

Labu apetīti!

Avots: myrecipes.com

 

Leave a Comment