Gatavošanas gaita:
- Ieslēgt un maksimālā temperatūrā uzsildīt vafeļu pannu ar 4 nodalījumiem.
- Uzlikt papīra dvieli uz mikroviļņu krāsns noturīgas paplātes. Noklāt bekonu no abām pusēm ar papīra dvieļiem, mikroviļņu krāsnī uz maksimālās jaudas sildīt bekonu 4 minūtes vai kamēr tas ir gatavs.
- Nelielā traukā samaisīt bekonu un majonēzi. 1 ¼ tējkarotes no iegūtas mērces uzsmērēt uz katras maizes šķēles.
- Vienmērīgi sadalīt bekonu, tītaru, ābolu šķēles un sieru uz 4 maizes šķēlēm. Uzlikt atlikušās maizes šķēles pa virsu.
- Izsmidzināt nelielu eļļas daudzumu uz abām sendviča pusēm.
- Katru sendviču ielikt savā vafeļu pannas nodalījumā, kārtīgi aiztaisa vafeļu pannu un uzliek uz tās smagu pannu vai kādu citu smagu objektu, lai sendviči vienmērīgi nogatavinātos. Gatavot 3-4 minūtes vai līdz brīdim, kad maize kļūst zeltaini-brūna un siers izkusīs.
Labu apetīti!
Avots: myrecipes.com
Pages: 1 2